Popularni postovi

nedjelja, 6. prosinca 2015.

VOLIM ČITATI :)

Pozdrav svima!
Kao što znate 8.-13.11 je bio interliber sajam knjiga.Bilo je  predstavljanja knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih književnih zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a sve to je samo bio dio velikog programa.Ja sam išla 12.11 i kupila sam mnoge zanimljive knjige na sniženju.Pisala bih vam prije,ali nisam mogla zbog interneta.Tako da počnimo :)


-As you know eighth-11.13 was interliber Book Fair. There were presentations of books, the arrival of Croatian and international literary stars, Direct talks with authors with book signings, meetings of publishers, booksellers and librarians, literary workshops, round tables, and all this is just a part of a large program. I went 12.11, I bought a lot of interesting books on sale. I wrote to you before, but I could not because of the Internet. So let's start with that :)

-Ovo su knjige koje sam kupila,neke sam i pročitala:

1.Gregov dnevnik:



-Ovu knjigu sam platila 50 kuna.Već sam je uspjela pročitati i stvarno je super i svima je preporučam.Radi se o dječaku Gregu koji piše dnevnik što mu se događa u životu.U knjizi ima puno crteža kao strip i jako je zanimljiva i smiješna.Kupila sam samo prvi dio,ova knjiga je napisana u nekoliko nastavaka.


*This One book I paid £ 50. I've has managed read and it's really great and everyone is recommend. It is about a boy  Greg  who writes diary what happens to him in life. The book has a lot of drawings as comic and it's very interesting and funny.



2.Piramide: 




-Ovu knjigu sam kupila zato što volim piramide i Egipat tako da saznam nešto više o njima.Knjigu još nisam pročitala ali kako sam je prelistala ima stvarno puno lijepih slika.Platila sam je 5 kuna.


*This One book I bought because I love the pyramids of Egypt and also to find out more about them.I have not read the book but as I looked through a lot of really nice pictures. I paid 5 kuna.



3.Torba katastrofe:





-Ova knjiga je koštala 3 kune.Imala sam je prilike pročitati i knjiga je super.Radi se o dječaku koji se pripremio na katastrofe tako da je opremio torbu ako dođe do katastrofe i na kraju teroristkinja baci bombu u njegovu torbu i nastane prava panika.Knjiga nema puno stranica,ali je zanimljiva.


*This Book cost 3 kune.I had a chance to read the book and book is great.It's about a boy who is prepared to disasters so that equips the bag if a disaster occurs and eventually a terrorist threw a bomb in his bag, and there was panic.The book doesn¨t  have a lot of pages, but it is interestining.


4.Allyin svijet 2:



-Ova knjiga je super.Platila sam je 3 kune i zadovoljna sam.Još je nisam imala priliku pročitati,ali budem na praznicima.Ima dosta stranica i čini mi se da je radnja zanimljiva.

*This book is great.I paid the 3 kune and I'm happy.I have not had a chance to read it, but I'm on a lot of advecations.They are a lot of page and it seems to me that the action interesting.

5.Cura na netu:



-Ova knjiga je super.Pročitala sam je i stvarno je odlična,nemam zamjerki i preporučam svima.Platila sam je 70 kuna i stvarno sam jako zadovoljna.

*This book is great.I read it and it's really perfect,I have no complaints and I recommend to everyone.I paid 70 kuna, and I'm really happy.


6.Iz magareće klupe:





-Knjigu još nisam imala prilike pročitati,ali čini mi se jako zanimljiva.Platila sam je 25 kuna i stvarno nema jako puno stranica,ali ima dosta slika.

* This book I have not yet had a chance to read it, but it seems to me very interesting.I paid 25 kuna and really does a lot of pages, but there are plenty of pictures.




*Evo to bi bilo to.Nadam se da vam se svidjelo,ako je komentirajte i preplatite se.Pišite mi u komentar o čemu da sljedeće pišem.Pozdrav :) <3 

* Here this would be it.I hope you like it, if the comment and sign up.Write to me to comment on what to write next.Bay :) <3












Broj komentara: 18:

  1. Divan post.
    Uskoro je Q&A na mom blogu,pa ako te nesto zanima pitaj me u komentar.
    http://aleksandrascorner.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  2. Super post,bas si lijepo iznjela svoje misljenje o knjigama..Inace i ja volim citati knjige ali ne pronalazim bas tolko vremena za njih :/
    Anyway super post,i da..Nadam se da ces se uclaniti kod mene :)

    beautyshapes3.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post :) Pre mozda 3 godine sam procitala ,,Torba katastrofe'' ali jos uvek se secam o cemu se radi u ovoj knjizi :D
    www.neramisic.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja obozavam knjige i puno citam medjutim osim 1 knjige nista nisam citala.☺
    Mnogo ti je super blog zapratila sam te.
    Poseti moj blog i uclani se u njega.☺
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  5. great books!

    Lyosha
    Inside and Outside Blog
    P.S. following you now! I'll be very happy if you could visit my blog as well

    OdgovoriIzbriši
  6. Thank you very much,of cours i will follow you,and i visit your blog <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Već sam komentirala ovaj post hehe,ugl,novi post kod mene <3
    ---> beautyshapes3.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  8. Nice recommendations <3
    Would you be interested in following each other? Let me know in my blog or follow me first and I follow you back asap. (Also let me know in my blog) Have a lovely week.

    Walking Freckle
    thisblogbelongstosabi.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you very much <3 I vistit,and i follow your blog <3 <3

      Izbriši