Popularni postovi

nedjelja, 24. studenoga 2019.

LUSH Christmas event 🎁🎉

Pozdrav svima i dobrodošli na moj blog. Danas ću pisati o Lush Christmas event-u. Event se održao 23.11.2019 u 9 sati. Kao i uvijek uzbuđeno sam prihvatila poziv na event i uživala na istome. Lush je predstavljao nove Božićne proizvode, imali smo priliku isprobavati, razgledavati i uživati u predivnim proizvodima i finim mirisima. Na početku eventa nas je organizator Matija sve lijepo pozdravio i zahvalio nam se na dolasku. Zatim smo bili podijeljeni u nekoliko grupa. Prvo smo isprobali Lush parfeme. Najviše me se dojmio Golden Pear sprej za tijelo. Miris slatkaste kruške i naranče nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zatim smo isprobavali Lush kupke. Bomba za kupanje Pop Art je bila vrlo interesantna, što zbog pucketanja kad se stavi u vodu, što zbog slatkog mirisa karamele. Nakon interesantnih bombica za kupanje krenuli smo u kutak u kojem su se predstavljali pločice sa šljokicama za masažu. Svi ljubitelji šljokica će se pronaći ovdje. Naravno dobila sam i ugodnu masažu. Desilo se i to da sam masirala svoju sestru s mirisnom Let it Glow pločicom. 
Uživajte u slikama ;)




Prvo ime mi je Dorotea, drugo Marija, a treće neodlučna...









Charity Pot - krema za ruke i tijelo. Lush proizvodom Charity Pot financira male neprofitne udruge koje financiraju na volonterskoj bazi ili imaju mala financijska sredstva i godišnje prihode, a djeluju na područjima zaštite okoliša, ljudskih prava i zaštite životnija. Lush je #fairtrade #fightinganimaltesting i #crueltyfree














Zahvaljujem se Lush-u (Matiji) na pozivu za još jedan divan event. Mirisat ću i sjajiti se još dugo, dugo. Naučila sam masirati, dobila nove proizvode i imala priliku isprobavati i razgledavati. 
Posjetite stranicu LUSH Hrvatska i pogledajte njihove proizvode. Lush proizvodi su idealni Božićni pokloni za vaše najbliže, a i za vas same. 

Do idućeg čitanja...

Pozdravlja vas Dorotea :)

21 komentar:

  1. Divan post, draga! Iskreno, nisam nikad koristila lush proizvode ali su mi jako privukli paznju u ovom postu.
    xoxo

    leylland.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako mi je drago što si se lijepo provela! Vjerujem da je bilo jako lijepo kao i prošle godine. :) Baš mi je žao što nisam mogla doći.


    onlymaja.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  3. Izuzetno mi je drago što si pozvana na taj event. Zaista si to i zaslužila ❤️❤️❤️



    Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
  4. Drago mi je da si imala priliku posjetiti ovaj događaj i da si se lijepo provela. Post je divan i uživala sam čitajući.💖

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Divan post. Fotkice su predivne. Sve je jako lepo. <3

    https://iamioannes.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. I sama obožavam Lush! I baš mi je drago da si se odlično provela na njihovom eventu :D

    Peany

    OdgovoriIzbriši
  7. Lush ima divne proizvode, drago mi je da si se lijepo provela na eventu :)
    Ja sam tvoj novi sljedbenik! #284
    Svrati: xoniomaniax.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Super post. Ako želiš posjeti moj blog
    bilonekadaa.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. loved it!
    You made some good points there. I looked on the internet for the subject matter and found most individuals will agree with your blog.
    RCG Online Store

    OdgovoriIzbriši